interieur · 19. augustus 2021
Ja klopt helemaal ...It's been a while....hoogste tijd dus voor een nieuwe blog. Ondertussen alweer bijna een jaar woonachtig in Dubai, en we hebben het echt meerrrrr dan fijn hier. We genieten echt flink van ons palmtree leventje hier. Maar ja er komt een dag dat we weer zullen terug verhuizen naar ons eigen kikkerlandje. Tja en waar gaan we dan wonen? Want voor iedereen die mij trouw volgt op Insta @sabrinavisual weet dat we ons huis in Breda verkochten binnen een dag en een oud huis kochten...
reizen  · 25. januari 2021
Ja en zo sudderde er al een tijdje iets.... Iets waarover ik nog even mijn mond hield maar echt so MEGA excited over was dat ik bijna uit elkaar knalde! Maar ja eerst maar eens verhuizen leek mij en dan gaan we eens kijken..... Want Maartje....ja de Maartje a.k.a Bartje van Bart's Boekje had mij ergens half 2020 al benaderd of ik het niet een leuk idee zou vinden om vanuit Dubai te gaan bloggen voor haar. En dus wilde aanhaken bij haar Team Bart. Uhhhh duhhh jaaaa tuurlijk, hahaha en echt enorm...

reizen  · 14. september 2020
Yup....Dubai dus! Na een paar jaar Brunei (Zuid-Oost Azië) en inmiddels alweer 7 jaar terug in Nederland diende zich (redelijk onverwachts) een 2de posting aan. Na lange tijd van onzekerheid, thuiswerken en de crisis die zich aankondigde kwam er eindelijk wat meer duidelijkheid.....Dubai dus! Totaal out of the blue en met “dank” aan covid-19. Nouja het was toch al bizar jaar tot nu dat hele 2020....dit kan er ook nog wel bij dan dachtten we. Zo gezegd zo gedaan! Long story short..
interieur · 03. maart 2020
Zo leuk en lief altijd de reacties via Instagram over mijn interieur. Regelmatig krijg ik vragen over welke kleuren muurverf ik gebruikt heb enz. Dus ik heb dit even op een rijtje gezet voor jullie. Dit zijn de namen van de matte muurverf van Flexa Creations. De kleurnamen van Flexa die ik gebruikt heb zijn : Pink Nudity (keukenwand) Cobalt Night (slaapkamer achterwand en gallerywall woonkamer) Verder zijn onze wanden in huis mat wit Ral 9010 en is er tot op een lambrisering hoogte een witte...

reizen  · 18. november 2019
Yessss het plan was gemaakt.....naar New York eind oktober begin november. Met als "main purpose", DE Marathon van NYC! Zes daagjes maar....en ons derde keer in The Big Apple, maar hey als je er dan toch bent. En dus maakte ik een lijstje van mustvisits om de andere dagen in te vullen. Jaja en uiteraard veel te voet want dat houd de beentjes zo lekker soepel heh! En zo beleef je deze metropool het beste!
reizen  · 26. september 2019
Al jaren hoog op de travellist Tokyo....en eind augustus kwam die wens uit! We boekten een kamer in de wijk Shinjuku in een echt superfijn hotel ‘The Knot' genaamd. Op loopafstand van de metro, het park en 'the neon nightlife' of Shinjuku.

interieur · 27. juli 2019
Vlak voor onze zomervakantie naar het Canarische eiland Lanzarote ontving ik een kamerplant via 123planten. De keuze viel op de mooie Strelitzia Reginea oftewel de Paradijsvogelplant of Birds of Paradise. Ook op het vulkanische Lanzarote zag ik ze volop groeien en bloeien. Perfect klimaat voor deze wonderschone plant!
24. juni 2019
Selfcare is echt een hot topic in deze tijd waarin we allemaal zo druk zijn! Want doe jij dat wel genoeg? Goed voor jezelf zorgen? Gezond eten, bewegen, rust pakken en 'me-time" inbouwen? Well being oftewel welzijn is zo belangrijk om de balans te bewaken. Blijft lastig heh en als vrouwen hebben we natuurlijk enorm de neiging om onszelf weg te cijferen, ik ook hoor. Misschien dat het helpt om er een vast moment in de week voor te nemen bijvoorbeeld de zondagavond. Selfcare Sunday....hoe fijn...

reizen  · 25. mei 2019
Half Mei waren we een weekje naar de streek Puglia onderaan bij de hak van Italië. Was voor ons de eerste in deze streek van Bella Italia. We verbleven in een klein opgezet luxe Trulli resort in het plaatsje Castellana Grotte. Dat bleek qua locatie ook meer dan prima uitvalsbasis om met de huurauto de omgeving te gaan ontdekken.
29. april 2019
Wie kent Anne&Max niet, hun vestigingen zitten inmiddels door heel Nederland. En nu dan sinds februari ook in Breda. Een aanwinst ondanks al het aanbod qua horeca in de binnenstad van Breda. Bij Anne&Max zijn ze namelijk bijzonder trots op hun koffie! Blij verrast dan ook om door Anne&Max uitgenodigd te worden voor een Bloggersevent ter ere van de opening van de nieuwste vestiging Breda (Wilhelminastraat bij het Ginneken)

Meer weergeven