WELLbeing&Selfcare

Selfcare is echt een hot topic in deze tijd waarin we allemaal zo druk zijn!

Want doe jij dat wel genoeg? Goed voor jezelf zorgen? Gezond eten, bewegen, rust pakken en 'me-time" inbouwen? Well being oftewel welzijn is zo belangrijk om de balans te bewaken.

Blijft lastig heh en als vrouwen hebben we natuurlijk enorm de neiging  om onszelf weg te cijferen, ik ook hoor.

Misschien dat het helpt om er een vast moment in de week voor te nemen bijvoorbeeld de zondagavond. Selfcare Sunday....hoe fijn klinkt dat al gelijk!

Een tijdje geleden viel ik als een blok voor de puur Nederlandse producten van Wellmark. Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie viel ik voor de stylish verpakking. Van die mooie bruine glazen flessen met grappige teksten erop, superleuk.

Maar er bleek ook een heel verhaal en gedachtengoed achter te schuilen en dat gaf voor mij nou ook net die meerwaarde.

Oprichster Marleen heeft dit lifestyle merk absoluut doordacht ontwikkeld, met veel liefde & oog voor mens ,milieu en welzijn.

Zo zijn alle flessen van duurzame materialen gemaakt en vervaardigd in samenwerking met een sociale werkplaats.

En sinds kort zijn er zelfs ook navulverpakkingen voor de vloeibare zepen zodat je nog langer plezier kunt hebben van de mooie flessen.

Mijn eerste product was de roomspray met de toepasselijke naam "Good Vibes" een zalige Cedar Wood geur. Geloof me ik heb echt al veel roomsprays getest maar deze van Wellmark blijft dus echt lang hangen. Mmmmm heerlijke geur joh! Al snel verslaafd aan deze roomspray en haha echt ...ik raakte bijna beetje in paniek toen het flesje bijna leeg was.

Deze keer bestelde ik dus niet alleen een roomspray maar ook een navulbare handlotion (met messing dispenser) en een "Just Relax" geurkaarsje via Wellmark. Ik ben fan!

De handlotion is dierproefvrij, vegan en bevat geen parabenen, alcohol of palmolie. Het geurkaarsje is biologische en ruikt naar sinaasappel/kaneel.......relaxing! Als het kaarsje op is kun je het schattige glazen potje met deksel hergebruiken. Leuk voor je interieur en beter voor het milieu. En kijk nou hoe mooi het staat deze producten.

 

Van nu af aan heb ik dus een wekelijks Selfcare momentje ingebouwd. Op de zondagavond, voordat er weer een nieuwe week aanbreekt. Hup op tijd mijn bed in, geurkaarsje aan, beetje roomspray op mijn beddengoed en hoofdkussen en handen en voetjes vertroetelen met de lotion. Nog eventjes lezen en dan oogjes toe.

Wellbeing & Selfcare Sunday met Wellmark!

X Sabrina

 

Blog ism https://www.wellmark.nl/producten/