Over mij

Hi ik ben Sabrina en ik woon inmiddels sinds begin september’20 in Dubai UAE met mijn gezin. Via het werk van mijn man Marcel kwamen we hier terecht. Maar via diezelfde werkgever kwamen we ook al een keer terecht in Zuid-Oost Azië, Brunei Borneo. Wij hebben daar uiteindelijk 3.5 jaar gewoond. Een heel avontuur en absoluut 'life-changing' voor ons hele gezin! Daar vanuit Brunei heel veel reizen kunnen maken. 


Mijn creativiteit kon ik daar kwijt bij het inrichten van ons prachtige tropenhuis. Was heerlijk om ook daar weer een thuis van te maken. Het ontwerp voor de decors en aankleding voor de grote feesten voor de expats via de Nederlandse vereniging in Brunei waren ook enorm leuke projecten. Maar time flies en we zijn inmiddels na paar jaar NL nu dus in Dubai beland.

 

In de tijd terug in Nederland ben ik begonnen met mijn Instagram account @sabrinavisual. Ik merkte dat ik daar ook goed mijn creatieve ei in kwijt kon! Al die inspiratie van reizen en dingen die ik zie vertaal ik dan weer naar mijn interieur. Ik probeer hierin dicht bij mezelf te blijven met wat ik plaats aan foto's op Instagram en ook in deze blog om zodoende eigenheid te behouden. En hoe te gek dan ook wat voor leuke dingen hier dan verder uit voort zijn gaan vloeien. 


Zo werd ik via mijn Instagram account al snel benaderd voor een binnenkijker door fotograaf Stan Koolen, deze shoot is uiteindelijk geplaatst in de VTwonen binnenkijk bijlage van December 2015. Vlak hierop volgde een binnenkijk shoot voor Flair.nl in Maart 2016 door Souraya van Binti Home Blog. Deze shoot is daarna ook nog als binnenkijker geplaatst in het Zweedse Interieurmagazine RUM Hemma in Juni 2016. Hoe cool allemaal en MEGA-trots op natuurlijk! 

 

En zo bleef het balletje rollen, in Juni 2017 een plaatsing van ons huis in "Vrij": een weekendbijlage van de Telegraaf en in Augustus 2017 een YouTube filmpje op het kanaal van Furnlovers. Ons huis wordt nu inmiddels ook gebruikt als locatie voor commercial shoots en we staan ingeschreven bij 'Loes op Locatie' die bemiddelt in de verhuur van bijzondere locaties. Dr laatste locatiehuur van ons huis en tuin was voor de Elho.nl plantenaccessoires Catalogus 2018. Enorm leuk om mee te maken zo'n grote productie, huis en tuin op zijn kop en 15 man over de vloer om de mooiste plaatjes voor de nieuwe catalogus 2017/2018 te schieten. 


De aanvragen bleven komen, van een binnenkijkshoot door Sonja Velda Fotografie tot een Kerstsfeerproductie voor Cottonlight Ball lights. En een 5 minutes of fame op Binnenstebuiten TV van de KRO/NCRV. En dat dan allemaal via Instagram waar je dan een paar plaatjes van je huis post?! Allemaal super leuk en ik krijg zo nog eens een kijkje achter de schermen over hoe zo'n shoot of TV opname in zijn werk gaat. 

 

Wonderlijk iets toch ook dat Instagram, want niet alleen leuke opdrachten komen hier uit voort maar ook gezellige ontmoetingen met gelijkgestemden, uitnodigingen voor toffe events met andere bloggers en Instagrammers. En heb er nu ook mijn business @sabrinavisual uit voort laten vloeien. Social media content maken in samenwerking met diverse bedrijven, productstyling, interieurstyling advies geven en bloggen. 

 

Welkom op mijn website, 

 

X Sabrina


MEDIA

Dec.'15   VTwonen door Stan Koolen

Mrt.'16    Flair door Souraya Hassan 

Jun.'16    RUM Hemma door Souraya Hassan

Jun.'17    De Telegraaf "VRIJ" door Rene Bouwman

Jan.'19     Zu Hause Wohnen door Stan Koolen

 

Catalogus '17/'18 ELHO via Loes op Locatie

  

Binnenkijkshoot "Home with Memories" door Sonja Velda Fotografie 

 

Binnenkijkblog "Binnenkijken in een familiehuis met wereldse invloeden" door Binti Home 

 

Binnenkijker voor 'In de buurt BREDA'

 

You Tube 'Furnlovers' binnenkijker

 

Binnenkijkblog door Style by Sanne

 

Binnenkijk item

KRO - NCRV

Binnenstebuiten TV

https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/reislustig-huis-breda

 

Vermelding in online magazine rubriek

‘Droomhuis van’ van VTwonen

https://www.vtwonen.nl/inspiratie/het-droomhuis-van-sabrina/

 

Blog over mijn Instagram account

door Victoria Smith @sfgirlbybay

https://www.sfgirlbybay.com/2019/06/18/instagram-worthy-sabrinavisual/

In de buurt Breda krantje en online item

https://indebuurt.nl/breda/woning-van-de-week/binnenkijken-bij-sabrina~95592/ 


Publicatie van een Instagrampost van mij voor Reliving in LINDA magazine

nr.187 Februari 2020


Publicatie van een Instagrampost in het VTwonen Zomerboek 2020


En hele toffe new collabs coming up!!