Over mij

  • Mijn naam is Sabrina en ik woon met mijn gezin in Breda. Via het werk van mijn man Marcel kwamen we terecht in het mooie Brabant. Maar via diezelfde werkgever kwamen we ook al een keer terecht in Azië, Brunei Borneo om precies te zijn, wij hebben daar uiteindelijk bijna 4 jaar gewoond. Een heel avontuur en absoluut ‘lifechanging’ voor ons hele gezin! Was een hele mooie en intensieve periode in ons leven. Daar vanuit Brunei heel veel tripjes kunnen maken en veel gereisd. Maar time flies en we zijn inmiddels alweer een paar jaar terug in Nederland nu.

    Na terugkomst in Nederland zo ongeveer begonnen met mijn Instagram account @sabrinavisual merkte dat ik daar goed mijn creatieve ei in kwijt kon! Al die inspiratie van reizen en dingen die ik zie vertaal ik dan weer naar mijn interieur, en zo filter ik dat volle hoofd weer leeg. Ik probeer hierin dicht bij mezelf te blijven met wat ik plaats aan foto’s op Instagram en straks ook in deze blog om zodoende eigenheid te houden. En hoe te gek dan ook wat voor leuke dingen hier dan verder uit voort zijn gaan vloeien. Zo werd ik via mijn Instagram account al snel benaderd voor een binnenkijker door fotograaf Stan Koolen, deze shoot is uiteindelijk geplaatst in de VTwonen binnenkijk bijlage van December 2015. Vlak hierop volgde een binnenkijk shoot voor Flair.nl in Maart 2016 door Souraya van Binti Home Blog. Deze zelfde shoot is daarna ook nog als binnenkijker geplaatst in het Zweedse Interieurmagazine RUM Hemma in Juni 2016. Hoe cool allemaal en MEGAtrots op natuurlijk!!

    En zo bleef het balletje rollen en kreeg ik vermeldingen in o.a. MOOI inspiratiemagazine van Fonq.nl en naamsvermelding en quote in de LINDA. Onlangs nog in juni 2017 een plaatsing van ons huis in “Vrij” een weekendbijlage van de Telegraaf en binnenkort in augustus 2017 zelfs een YouTube filmpje op het kanaal van Furnlovers. Ons huis wordt nu inmiddels ook gebruikt als locatie voor commercial shoots en we staan ingeschreven bij ‘Loes op Locatie’ die bemiddelt in de verhuur van bijzondere locaties. Al meerdere malen opdrachten gehad en de laatste was voor Elho.nl plantenaccessoires. Enorm leuk om mee te maken zo’n grote productie, huis en tuin op zijn kop en 15 man over de vloer om de mooiste plaatjes voor de nieuwe catalogus 2017/2018 te schieten. De aanvragen bleven maar komen van een binnenkijkshoot door Sonja Velda Fotografie tot een Kerstsfeerproductie voor Cottonlight Balllights. En dat dan allemaal via Instagram waar je dan een paar plaatjes van je huis post!? Een balletje kan raar rollen en je kan het er maar druk mee hebben hahahaha! Allemaal superleuk natuurlijk en ik krijg zo nog eens een kijkje achter de schermen over hoe zo’n shoot in zijn werk gaat. Onlangs plaatste Souraya een binnenkijker van ons op haar blog van Binti Home.

    Wonderlijk iets toch ook heh, dat Instagram, want niet alleen leuke opdrachten komen hier uit voort maar ook nieuwe vriendschappen, leuke uitjes, ontmoetingen met andere bloggers en Instagrammers en gezellige IG-lunches zoals o.a. al bij die inspirerende lieverds @theobert_pot en @odyvet en @frisze_blik En nu dus ook aanvragen voor samenwerkingen met diversen bedrijven, hoe leuk! En dit dan allemaal dankzij de ‘De wondere wereld’ die IG heet!

    Nooit stilzitten en altijd creatief bezig zijn is er bij mij thuis met de paplepel ingegoten. Met creatieve ouders ging dat vanzelf, mijn Pa kon altijd al goed tekenen en had een druk eigen bedrijf en mijn moeder was altijd bezig met schuiven in huis en had een uitgesproken smaak. Ook knipte ze lappen stof op gevoel en maakte daar de mooiste outfits van. “Don’t be like the rest of them, darling!" had zo maar een uitspraak van mijn moeder kunnen zijn. Als kind zat ik altijd al in een hoekje lief te tekenen, knipte kleding voor mijn Barbies, maakte mijn eigen tijdschrift, en toverde mijn slaapkamertje om tot winkeltje. Mijn moeder stimuleerde mij om de mode in te gaan en met mijn tekentalent en creativiteit kon ik toen opleiding tot coupeuse afronden. Daarna altijd in de kleding gewerkt en styling en etaleren was daar ook onderdeel van. Tot voor kort was ik werkzaam bij Deens.nl (webshop met de mooiste Deense interieurmerken) en bij een boutique van het NLse kledingmerk "Vanilia" als Style Advisor. Maar met ingang van 2018 heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht onder de naam Sabrina Visual. Het is nu tijd voor mijn eigen creativiteit. Ik ga me in de toekomst richtten op interieurstyling, Content Marketing, bloggen en fotografie.

    Welkom op mijn website,

    X Sabrina


Publicaties in de media

Dec.'15   VTwonen door Stan Koolen

Mrt.'16    Flair door Souraya Hassan 

Jun.'16    RUM Hemma door Souraya Hassan

Jun.'17    De Telegraaf "VRIJ" door Rene Bouwman

Jan.'19     Zu Hause Wohnen door Stan Koolen

 

Catalogus '17/'18 ELHO via Loes op Locatie

  

Binnenkijkshoot "Home with Memories" door Sonja Velda Fotografie 

 

Binnenkijkblog "Binnenkijken in een familiehuis met wereldse invloeden" door Binti Home 

 

Binnenkijker voor 'In de buurt BREDA'

 

Binnenkijkblog door Style by Sanne