Samenwerking

Social Media marketing wat, waarom en hoe precies?

Social Media marketing is simpelweg het produceren van communicatie boodschappen oftewel content creating. Dat kan bijv. via een Instagram post of Stories zijn en/of blog.

Effectieve en eerlijke content! Hoe valt jou content op en doet wat het moet doen? Want door goede Social Media marketing zorg je ervoor dat jou content echt doet wat het moet doen. En dat is je doelgroep bereiken, inspireren en enthousiast maken over het betreffende product.

 

De trend in Social Media marketing van dit moment is ‘echtheid’ , persoonlijk zijn en emoties tonen. Zelfs de grotere brands gaan nu ook steeds meer en meer samenwerken met de nano-(tot 5K volgers) en microinfluencers(rond de 10K volgers) Deze ‘kleinere’ Influencers maken nog de echte oprechte content en hebben veel eerlijke, actieve interactie met hun trouwe vaste groep volgers. 

Ik in mijn rol als (micro) Influencer en Blogger kan zorgen voor een extra gevoel bij een product naar mijn volgers.

 

Wat voor mij hierin wel voorop staat is dat het product bij mij past en dat ik het zelf ook zou willen aanschaffen. Gevoel hebben bij een product, eigenheid en dicht bij mezelf blijven zijn voor mij nr.1 hierin. Dit zorgt ervoor dat de content ook daadwerkelijk authentiek overkomt naar mijn volgers. Het product komt zo dus via mij (categorie volgers van gemiddeld 30 tot 55 jaar) direct terecht bij de betreffende doelgroep die ik beïnvloed met mijn lifestyle,mijn interieur, aankopen en reizen.

Heb inmiddels al vele samenwerkingen mogen doen en deze zijn dan ook terug te vinden op mijn Instagram account @sabrinavisual (bijna 12K plus volgers) Een zorgvuldig opgebouwd account in 6 jr met grote groep vaste trouwe volgers en actieve dagelijkse interactie. Verder deel ik ook de foto's op mijn Pinterest account Sabrina Visual (159K plus volgers).

Samenwerkingen die ik gedaan heb zijn o.a. met;

EVE sleep, Flexa, Hoogbos orchids, Root16 orchids, Cottonball lights original, Riad Lifestyle, Vissevasse, Posterstore, Wijnpaal, Always Kalanchoe , Domini Design, Gurilla Artstudio, Caseapp, Seepje, Gaston Luga, Stoov, 123kamerplanten, Juniqe , May&Fay enz. 

 

Vind je nou dat jou merk/product goed past bij de lifestyle en uitstraling van Sabrina Visual, neem dan contact op via info.sabrinavisual@gmail.com en dan stuur ik je de complete en volledige Media Kit toe met alle info&prijzen.

Samen kijken we dan hoe we de samenwerking gaan invullen.

 

 

Wil je iets naar me opsturen, wat je graag op mijn Instagramfeed gepromoot zou willen hebben dan kan dat ook neem dan even contact op voor de adresgegevens. 

 

Ik hoor graag van je!

 

Liefs, Sabrina