#ANNEMAXCOFFEE

Wie kent Anne&Max niet, hun vestigingen zitten inmiddels door heel Nederland. En nu dan sinds februari ook in Breda. Een aanwinst ondanks al het aanbod qua horeca in de binnenstad van Breda. Bij Anne&Max zijn ze namelijk bijzonder trots op hun koffie! 

Blij verrast dan ook om door Anne&Max uitgenodigd te worden voor een Bloggersevent ter ere van de opening van de nieuwste vestiging Breda (Wilhelminastraat bij het Ginneken)

Bij Anne&Max word alleen de beste bio Arabica koffie gebruikt. Er word goed samengewerkt met de koffieboeren en de bonen worden gebrand door deskundige branders. Zo ontstaat de unieke Huiskamerblend van Anne&Max. (deze vers gemalen koffie is te koop bij de alle filialen)De Anne&Max baristi worden intern opgeleid om de lekkerste en mooiste koffies te maken, en dat proef je! Om daar meer over te lezen hoe jezelf thuis lekkere koffie kunt zetten kregen we het boek "Koffie Thuis"! (ook verkrijgbaar bij de vestigingen)

 

Lucky us want bij al die lekkere versgemalen koffietjes die we onbeperkt mochten proeven kregen wij ook nog allemaal kleine gerechtjes. Al deze gerechtjes waren een voorproefje van de nieuwe zomer menu kaart van de Anne&Max vestigingen. Bij alles kregen we uitgebreidde toelichting over de herkomst van de verse producten. Veel lokale producten en nieuwe recepten en ook heel goed, superlekkere vegetarische en vegan gerechtjes. Kijk dat hebben ze goed begrepen bij Anne&Max.

We begonnen met zoete lekkernijen en daarna nog een plateau vol hartige hapjes.

Allemaal even vers, heerlijk en smaakvol gepresenteerd! 

Ook de zaak zelf en het interieur zijn net zo smaakvol en met zorg gekozen. Overal fijne zithoekjes, planten en achterin een ruime zitplek in woonkamer sfeer. De pui achterin de zaak is hoog en kan helemaal open en zo loop je zo naar een heel fijn groot tuinterras met uitzicht op groen.

Wat een feestje om zo te mogen rondkijken en al het lekkers te mogen proeven bij deze nieuwste trots van Anne&Max. Mijn favoriet van de nieuwe zomer menu kaart was eigenlijk gelijk de gezonde salade genaamd "Eet je groente" gecombineerd met het Libanese flatbread. Wat een smaakbom deze salade van zomergroente, kruidige hummusdressing ,bulgur, notencrunch, alfafa en ter garnering een hip Instagram waardig bietje! Aanraderrrrr!

Tip van Sab; Kom deze zomer dagje shoppen in ons mooie, gezellige Breda en lunchen met heerlijke koffie op het tuinterras van Anne&Max aan de Wilhelminastraat.

Dan heb je een TOPdag!

 

X Sabrina

 

Blog in samenwerking met 'jouw huiskamer in de stad" https://annemax.nl/

Reactie schrijven

Commentaren: 0