reizen

reizen  · 25. januari 2021
Ja en zo sudderde er al een tijdje iets.... Iets waarover ik nog even mijn mond hield maar echt so MEGA excited over was dat ik bijna uit elkaar knalde! Maar ja eerst maar eens verhuizen leek mij en dan gaan we eens kijken..... Want Maartje....ja de Maartje a.k.a Bartje van Bart's Boekje had mij ergens half 2020 al benaderd of ik het niet een leuk idee zou vinden om vanuit Dubai te gaan bloggen voor haar. En dus wilde aanhaken bij haar Team Bart. Uhhhh duhhh jaaaa tuurlijk, hahaha en echt enorm...
reizen  · 14. september 2020
Yup....Dubai dus! Na een paar jaar Brunei (Zuid-Oost Azië) en inmiddels alweer 7 jaar terug in Nederland diende zich (redelijk onverwachts) een 2de posting aan. Na lange tijd van onzekerheid, thuiswerken en de crisis die zich aankondigde kwam er eindelijk wat meer duidelijkheid.....Dubai dus! Totaal out of the blue en met “dank” aan covid-19. Nouja het was toch al bizar jaar tot nu dat hele 2020....dit kan er ook nog wel bij dan dachtten we. Zo gezegd zo gedaan! Long story short..

reizen  · 18. november 2019
Yessss het plan was gemaakt.....naar New York eind oktober begin november. Met als "main purpose", DE Marathon van NYC! Zes daagjes maar....en ons derde keer in The Big Apple, maar hey als je er dan toch bent. En dus maakte ik een lijstje van mustvisits om de andere dagen in te vullen. Jaja en uiteraard veel te voet want dat houd de beentjes zo lekker soepel heh! En zo beleef je deze metropool het beste!
reizen  · 26. september 2019
Al jaren hoog op de travellist Tokyo....en eind augustus kwam die wens uit! We boekten een kamer in de wijk Shinjuku in een echt superfijn hotel ‘The Knot' genaamd. Op loopafstand van de metro, het park en 'the neon nightlife' of Shinjuku.

reizen  · 25. mei 2019
Half Mei waren we een weekje naar de streek Puglia onderaan bij de hak van Italië. Was voor ons de eerste in deze streek van Bella Italia. We verbleven in een klein opgezet luxe Trulli resort in het plaatsje Castellana Grotte. Dat bleek qua locatie ook meer dan prima uitvalsbasis om met de huurauto de omgeving te gaan ontdekken.
reizen  · 19. oktober 2018
En zo waren we precies jaar na dato weer terug...... Al onze vooroordelen over dit party-eiland overboord gesmeten na vorig jaar en al redelijk vroeg vlucht geboekt voor dit nieuwe tripje! Ennnnn deze keer kwam ook nog een hele grote wens uit...jawel!

reizen  · 28. oktober 2017
Begin Oktober '17 vlogen we (me& the HB) voor een korte ‘getaway’ naar het overpopulaire eiland van de Balearen… IBIZA! Op zich kreeg ik altijd al de kriebels (in negatieve zin) van alleen deze naam al ; IBIZA! Brrrrrrr gelijk al visioenen ( beelddenker jaja) van types opgetrokken in wit linnen, mannen met Marco Borsato sjaaltjes en armbandjes brrrrr, overvolle stranden en boulevards vol opgepompte te bruine ego’s met als 1 doel PARTY HARD!!! En dan met name in de hoogzomerperiode...