· 

On the Blog by...

Ja en zo sudderde er al een tijdje iets....

Iets waarover ik nog even mijn mond hield maar echt so MEGA excited over was dat ik bijna uit elkaar knalde! Maar ja eerst maar eens verhuizen leek mij en dan gaan we eens kijken.....

 

Want Maartje....ja de Maartje a.k.a Bartje van Bart's Boekje had mij ergens half 2020 al benaderd of ik het niet een leuk idee zou vinden om vanuit Dubai te gaan bloggen voor haar. En dus wilde aanhaken bij haar Team Bart.

Uhhhh duhhh jaaaa tuurlijk, hahaha en echt enorm gevleid!

 

Hey want ja wie kent Bart's Boekje niet?

Heerlijke reistips (ook voor met kleine kids en/of hond), de beste lekkerste, hipste eet&drink en blijf slapen spots van NL en the rest of the world verzameld in een fijne blog en instafeed en in diverse zalige dream away reisboeken.(die wil je hebben, geloof me!) Ik ben echt al jarenlang fan! 

 

Dus jaaa uiteraard daar wil ik wel aan bijdragen vanuit hier, want hey hoe tof! Echt uhh WHOEHOEEEEE! 

 

Ik vind dat namelijk serieus echt het allerleukst aan het gaan wonen en leven op een zo compleet nieuwe plek (in dit geval dus Dubai in de VAE). Om de boel gaan ontdekken en verkennen en juist die spots te vinden die je dan misschien juist niet of misschien juist weer wel verwacht hier.

 

En zo gezegd en gedaan, wij verhuisden begin september 2020 naar Dubai, zijn gaan settelen en tadaaaaaa op de valreep van 2021 stond daar mijn 1ste blog online voor Bart's Boekje.

 

Vind lief als je'm gaat lezen en volgen,

de 1ste 2 blogs zijn inmiddels een feit!

(Hieronder de linkjes om direct terug te lezen)

Joeeeeeee!

 

ps en als je dan toch gaat lezen kun je gelijk de blogs van Bibi en Marieke teruglezen die mij interviewde voor hun blogs.

 

 

 

 

X Sabrina

 

https://www.bartsboekje.com/barts-best-of-dubai/

https://www.bartsboekje.com/groen-en-creatief-dubai/ 

 

https://nl.whisperingbold.com/post/mariekedurft-te-vragen-aan-sabrinavisual

https://citizenof.com/2021/01/27/citizen-of-dubai-sabrina-verhuisde-naar-deze-wereldstad-in-de-woestijn/