· 

Portinatx REVISITED

En zo waren we precies jaar na dato weer terug......

Al onze vooroordelen over dit party-eiland overboord gesmeten na vorig jaar en al redelijk vroeg vlucht geboekt voor dit nieuwe tripje! Ennnnn deze keer kwam ook nog een hele grote wens uit...jawel!

Baai van Portinatx met hotel Los Enamorados
Baai van Portinatx met hotel Los Enamorados

Vorig jaar sprak ik namelijk al die wens hardop uit. We gingen oktober 2017 lunchen bij deze waanzinnige plek. Ik was die dag zo enthousiast aan het posten op Instagram dat we via de manager een exclusieve tour door dit unieke boutiquehotel met zijn fotogenieke vintage design interieur aangeboden kregen. Het leek mij echt te gek en een droom om in zo'n mooi ingericht hotel een paar nachtjes te mogen verblijven, riep ik toen al in mijn blog.(Blog De Geliefden)

Boutiquehotel Room 7
Boutiquehotel Room 7

En dus TADAAAAA.....onder het mom van "je moet jezelf wat gunnen" (als je 18 jr. getrouwd, 33 jr. samen en 13 sept. jarig was)

Gewoon doen dus en mooie nieuwe herinneringen maken.

 

Aangekomen in het hotel in de prachtige baai van Portinatx, Noord-Ibiza werden we naar boven naar 1 van de 9 hotelkamers begeleid.....de charmante dame van de hotelcrew zei dat ze dit 1 van de mooiste vond.....

Toeval of niet?

Bleek exact dezelfde kamer die we het jaar ervoor hadden bekeken, ROOM 7

Er deze keer daadwerkelijk verblijven was oprecht een feestje!

Een heerlijke kamer tjokvol vintage designklassiekers om van te smullen, alleen die kleur oranje van de Togo (Ligne Roset) al.

Moois uit Marrakech zoals het fluffy diep cobalt wollen vloerkleed, de gevlochten mand met snorkels aan een houten haak, wollen mandjes in de badkamer en de kleurige zelliges. Verlichting van o.a. Dutch Designer Piet Hein Eek, zeepflaconnen in de badkamer van Meraki, luxe megagrote badlakens uit de hammam. Maar daar stopte het niet, toffe vilten designslofjes, luxe ochtendkimono's. En dan het bed, hoog met dikke matrassen, veel kussens (love it) prachtige gekleurde klamboe erboven opgehangen als baldakijn en luxe en rijk opgemaakt met mooiste kleur linnen beddengoed everrrrrr! Kortom, alles fijn en mooi!

Color Crush
Color Crush

Elke ochtend heerlijk uitgebreid ontbijtje tijdens ons 5 nachtten verblijf bij hotel "Los Enamorados", geserveerd in het mooiste kleurrijke oker en groene Tamegroute servies uit Marokko met uitzicht op het baaitje van Portinatx.

Baaitje van Portinatx
Baaitje van Portinatx

Zo vulden we onze dagen met luieren op het strand, genieten van het balkon met uitzicht, s'avonds bij het haardje van Weltevree met een drankje van de bar genieten op het buitenterras van het hotel.

Ook de boutique shop van het hotel is een lust voor het oog en dus echt iets voor mij. Explosie van kleur en bijna een boudoir vol met unieke items, kleding, schoenen, tassen, lampen, boeken, sieraden, badkleding, brillen, meubels, kussens en dat van de mooiste merken die er bestaan. Je blijft kijken, hoe langer je kijkt des te meer je ziet!

Wij vinden 'Los Enamorados" echt een zalig plekje in het meer rustiger Noorden van Ibiza, fantastisch fotogeniek ingericht met een 70's vibe, relaxte sfeer en een 'thuisgevoel' mede door de toffe en internationale crew van het hotel.

Nu al bedacht dat we weer terug gaan volgend jaar.......dat zegt genoeg!

 

X Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0