Reviews styling adviezen

CORNECTIE  / WERKRUIMTE

Sabrina heeft ons geholpen met de inrichting en styling van ons kantoor. Ze stelde zeer gerichte vragen over ons bedrijf en wat we willen uitstralen. Vervolgens is ze met deze informatie aan de slag gegaan en daarna kregen wij een prachtige presentatie aangereikt met een plattegrond van ons kantoor en een heel concreet stylingadvies helemaal passend bij onze visie en met adviezen waar wij zelf nooit opgekomen waren. Alles was ingepakt als een cadeautje en zo werd het ook gepresenteerd door Sabrina. Met passie en hart voor haar business. We willen graag dat mensen zich op hun gemak voelen als ze bij ons komen voor een gesprek. Nou dat is meer dan gelukt! iedere keer weer ontvangen wij complimenten over de inrichting van ons kantoor. Ik beveel Sabrina dan ook van harte aan! 

 

Nathalie Walvoort, eigenaar Cornectie. 

ROSEMARY & CAMIEL / ZOLDER

Sinds een aantal jaar geleden dat we in ons huis kwamen wonen hebben we ons afgevraagd wat we met de zolder moesten doen. Ons huis was helemaal naar ons zin maar de zolder had geen functie en werd steeds meer een opslagplek. Mijn man en ik wisten niet goed wat we met de zolder moesten doen. We kwamen er niet goed uit. We waren dan ook blij dat we een afspraak met je gepland hadden. Tijdens het fijne gesprek luisterde je goed naar onze (vele) wensen. Na enkele weken en via een hele leuke presentatie kwam er een idee voor onze zolder waar we heel blij van werden. Het plan is heel helder en praktisch. We zijn direct begonnen en in kleine stapjes komen we steeds meer in de richting van onze (droom)zolder. Sabrina we zijn heel blij met je advies en het fijne gevoel wat we nu hebben als we naar boven lopen. Bedankt en bij een nieuw advies zullen we je zeker weer benaderen.  

 

Liefs Rosemary

DANIELLE / WOONKAMER

Ik wist niet hoe ik ons huis echt "af' moest maken en wat er precies anders moest.

Ik miste iets...

Sabrina had'm gelijk door, met mijn eigen basis en haar tips over de kleur op de muur en enkele woonaccessoires is het echt een hele andere woonkamer geworden. Het is nu zo'n heerlijke woonkamer, warm en sfeervol, ben heel blij :-)

Dank je wel, Sabrina!

 

Groetjes Danielle

KIM / WOONKAMER

 

Met een tas vol inspiratie en ideeën voor kleuren, behang en materialen en een flinke dosis enthousiasme stapte Sabrina ons kale nieuwbouwhuis binnen. Ik was heel nieuwsgierig naar wat zie daarvan kon maken, maar Sabrina heeft heel goed aangevoeld wat wij mooi vinden en op basis daarvan een perfect hands-on advies gegeven. Van concrete tips (hang dat dressoir achter de bank op) tot het doorhakken van knopen (een lange of ronde tafel !?), in een korte tijd heeft ze ons met haar eerlijke advies echt heel fijn op weg geholpen!

 

Liefs Kim