PORTFOLIO

Interieur Styling advies

Woonkamer

In februari 2019 heb ik een mooi interieur styling advies mogen presenteren aan Nicole&Jelle. Voor hun verbouwde woning waren ze op zoek naar nieuwe invulling voor de sfeer en thuisgevoel in hun woonkamer.

Hun woonwens voor het gezin was meer kleur, sfeer en warmte in het interieur. Na een bezoek aan huis en het intakegesprek ben ik hun woonwensen verder gaan uitwerken.

 

Ik maakte 2 moodboards voor hun.  Ze kozen voor de 'warmere' kleuren en durfde meer uit hun comfort zone door te kiezen voor kleur op de muur en een mooi behang. Super om te zien hoe enthousiast ze waren!

Eigenlijk wilde ze gelijk aan de gang met mijn voorgestelde indeling en styling.

 

Deze foto hierboven is van het werkhoekje (in wording) van de bewoonster. Ik adviseerde het behang een stukje door te laten lopen om een nis te creëren. Het behang maakt het geheel wat "zachter' en vrouwelijker. Als burostoel adviseerde ik een met velvet bekleed stoeltje om dit effect te benadrukken. Het project is af en binnenkort laat ik wat meer foto's zien van dit toffe familiehuis in Son.

 

Super benieuwd naar de stappen die Nicole & Jelle tot nu toe gemaakt hebben. hoop binnenkort foto's te kunnen gaan maken van de vorderingen en zal hier dan ook de voor en na foto's plaatsen van dit advies.

 

Werkruimte

 

Juli 2019 presenteerde ik een Interieur Styling advies aan Nathalie & Corné. Dit was voor hun nieuw te realiseren werkruimte van hun loopbaan coaching bedrijf. 

 

De oranje kleur van hun logo mocht hierin terug komen en hun kernwoorden waren als volgt: 

- Cosy 

- Warm 

- Verbindend en/of Omarmend 

- Huiselijk

 

 

  


Dit project is aan deze werkruimte is af dus binnenkort een update en de voor en na overzichtsfoto's van de ruimte van dit leuke project.

Zolderruimte

Op dit moment (Oktober 2019) ben ik bezig met een Interieur styling advies en indeling voor een grote zolder ruimte. Dit advies voor een jong gezin is in de afrondingsfase nu en ik zal binnenkort hier meer over plaatsen.