Portfolio

INTERIEUR

Onder het hoofdstuk INTERIEUR wil ik alles met jullie delen wat mij inspireert en interesseert v.w.b. interieurs.

Veel van mijn inspiratie haal ik o.a. van Pinterest (volg me daar op Sabrina Visual) Maar ook veel uit interieur magazines, via beurzen, reizen en door om me heen te kijken. Ik heb een eeuwige honger naar inspiratie. En een groot zwak voor mooie kleurcombinaties!

De pics hieronder komen allemaal van Pinterest

 

 

Interieur Styling advies

Onlangs (februari'19) heb ik een mooi interieur styling advies mogen presenteren aan Nicole&Jelle. Voor hun verbouwde woning waren ze op zoek naar nieuwe invulling voor de sfeer en thuisgevoel in hun woonkamer.

Hun woonwens voor het gezin was meer kleur, sfeer en warmte in het interieur. Na een bezoek aan huis en het intakegesprek ben ik hun woonwensen verder gaan uitwerken.

 

Ik maakte 2 moodboards voor hun.  Ze kozen voor de 'warmere' kleuren en durfde meer uit hun comfort zone door te kiezen voor kleur op de muur en en mooi behang. Super om te zien hoe enthousiast ze waren!

Eigenlijk wilde ze gelijk aan de gang met mijn voorgestelde indeling en styling.

 

Superbenieuwd naar de stappen die Nicole&Jelle tot nu toe gemaakt hebben. Hoop binnenkort foto's te kunnen gaan maken van de vorderingen en zal hier dan ook de VOOR & NA foto's plaatsen van dit advies.

 

Heb je ook interesse in een Interieur Advies check dan de mogelijkheden hierover onder het hoofdstuk Interieurstyling Advies.

PLANTEN

Planten zijn steeds belangrijker geworden in het interieur de afgelopen jaren, en ik heb me de laatste jaren ook 'gewaagd' aan meer groen in huis. Bevalt goed want het word al een echte jungle hier in huis. Ik word blij van PLANTEN in huis, het geeft goede energieke vibes in het interieur vind ik. Doet me ook terug denken aan de overweldigende groene jungle waar we woonden in Brunei op Borneo in Zuid Oost Azië. Sweet Memories!

Deze bovenstaande foto's zijn van mijn Instagram @sabrinavisual


WANDERLUST

Reizen is ons lust en ons leven, inmiddels al heel wat gezien van de wereld maar nog steeds een eeuwige wanderlust en heel lange travel-wishlist!

Onder het hoofdstuk WANDERLUST zal ik jullie 'meenemen' op onze reisjes en tips delen voor fijne hotels, must visits, restaurantjes enz.

Onderstaande foto's zijn mijn eigen foto's en gemaakt tijdens reizen naar Marrakech, Singapore, Dubai, Tenerife, Ibiza, Milaan en Abu Dhabi