PORTFOLIO

Interieur Styling advies

Woonkamer

In februari 2019 heb ik een mooi interieur styling advies mogen presenteren aan Nicole&Jelle. Voor hun verbouwde woning waren ze op zoek naar nieuwe invulling voor de sfeer en thuisgevoel in hun woonkamer.

Hun woonwens voor het gezin was meer kleur, sfeer en warmte in het interieur. Na een bezoek aan huis en het intakegesprek ben ik hun woonwensen verder gaan uitwerken.

 

Ik maakte 2 moodboards voor hun.  Ze kozen voor de 'warmere' kleuren en durfde meer uit hun comfort zone door te kiezen voor kleur op de muur en een mooi behang. Super om te zien hoe enthousiast ze waren!

Eigenlijk wilde ze gelijk aan de gang met mijn voorgestelde indeling en styling.

 

Superbenieuwd naar de stappen die Nicole&Jelle tot nu toe gemaakt hebben. Hoop binnenkort foto's te kunnen gaan maken van de vorderingen en zal hier dan ook de VOOR & NA foto's plaatsen van dit advies.

 

 

 

Werkruimte

 

Juli 2019 presenteerde ik een Interieur Styling advies aan Nathalie&Corné. Voor hun nieuw te realiseren werkruimte van hun loopbaan coaching bedrijf.

De oranje kleur van hun logo mocht hierin terug komen en hun kernwoorden waren;
• cosy
• warm
• verbindend / omarmend
• huiselijk 
 
 

  


Er word op dit moment al volop gewerkt aan deze werkruimte dus binnenkort een update en de voor en na foto's van dit project.

Zolderruimte

Op dit moment ( Okt.'19) ben ik bezig met een Interieur styling advies en indeling voor een grote zolder ruimte. Dit advies voor een jong gezin is in de afrondingsfase nu en ik zal binnenkort hier meer over plaatsen.

WANDERLUST

Reizen is ons lust en ons leven, inmiddels al heel wat gezien van de wereld maar nog steeds een eeuwige wanderlust en heel lange travel-wishlist!

Onder het hoofdstuk WANDERLUST zal ik jullie 'meenemen' op onze reisjes en tips delen voor fijne hotels, must visits, restaurantjes enz.

Onderstaande foto's zijn mijn eigen foto's en gemaakt tijdens reizen naar Marrakech, Singapore, Dubai, Tenerife, Ibiza, Milaan en Abu Dhabi, Praag, Lissabon, Puglia.