Portfolio

INTERIEUR

Onder het hoofdstuk INTERIEUR wil ik alles met jullie delen wat mij inspireert en interesseert v.w.b. interieurs.

Veel van mijn inspiratie haal ik o.a. van Pinterest (volg me daar op Sabrina Visual) Maar ook veel uit interieur magazines, via beurzen, reizen en door om me heen te kijken. Ik heb een eeuwige honger naar inspiratie. En een groot zwak voor mooie kleurcombinaties!

De pics hieronder komen allemaal van Pinterest

 

Binnenkort zal ik hier ook de voor en na laten zien van mijn Interieur Styling adviezen!

 

PLANTEN

Plantmom me&my Ficus elastica
Plantmom me&my Ficus elastica

Planten zijn steeds belangrijker geworden in het interieur de afgelopen jaren, en ik heb me de laatste jaren ook 'gewaagd' aan meer groen in huis. Bevalt goed want het word al een echte jungle hier in huis. Ik word blij van PLANTEN in huis, het geeft goede energieke vibes in het interieur vind ik. Doet me ook terug denken aan de overweldigende groene jungle waar we woonden in Brunei op Borneo in Zuid Oost Azië. Sweet Memories!

Deze bovenstaande foto's zijn van mijn Instagram @sabrinavisual


WANDERLUST

Visit to Botanical Gardens Singapore
Visit to Botanical Gardens Singapore

Reizen is ons lust en ons leven, inmiddels al heel wat gezien van de wereld maar nog steeds een eeuwige wanderlust en heel lange travel-wishlist!

Onder het hoofdstuk WANDERLUST zal ik jullie 'meenemen' op onze reisjes en tips delen voor fijne hotels, must visits, restaurantjes enz.

Onderstaande foto's zijn mijn eigen foto's en gemaakt tijdens reizen naar Marrakech, Singapore, Dubai, Tenerife, Ibiza, Milaan en Abu Dhabi