· 

Let's go OUTSIDE!

Jaaaaaa Lente, tenminste dat zou het moeten zijn! De ene dag heeft meer zon en warmte als de andere, zo aan het begin van April.

Ben echt dol op de zon en op het buitenleven in de tuin. Ik was dan ook blij verrast toen ik werd benaderd door STOOV om hun paradepaardje, het PLOOV warmtekussen te testen. Want ja overdag kan het lente zonnetje heerlijk warm zijn maar zo aan het eind van de middag is het toch nog wel frisjes. Dit kussen houd je dan nog heerlijk warm.......wat een uitvinding! 

 

Supermooi design van Nederlandse bodem om trots op te zijn, en vooral het ontstaan ervan is weer zo'n bijzonder hartverwarmend verhaal.

 

STOOV vertelt;

 

Stoov® is opgericht door Teun van Leijsen in Nederland. Toen zijn vrouw zwanger was, plaatste hij voor haar een paar warmte elementen in kussens van een bank in de tuin. "Mijn vrouw werd in en in gelukkig om zo ‘s avonds op een warme bank in de tuin te zitten. Ze nam het kussen daarna zelfs mee naar binnen." Zo werd ook het idee geboren om infrarood warmtekussens te gaan maken met een aantrekkelijk design.

Wat een warm en liefdevol gebaar van oprichter Teun naar zijn destijds zwangere vrouw. Innovatief Dutch Design op zijn best!

 

Na lekker neuzen op de overzichtelijke website van STOOV besloot ik (hoe kan het ook anders) te kiezen voor mijn favoriete kleur Pumpkin Oranje. 

En ik koos het warmtekussen in de uitvoering de PLOOV Outdoor in de loungekussen afmeting 45x60.

De PLOOV Outdoor is gemaakt van canvas in Sunbrella stof, mooi voor binnen op de bank maar dus ook heel erg geschikt voor buiten.

 

Het warmtekussen is super makkelijk op te laden en mee te nemen naar buiten. STOOV verkoopt op de website ook een gave draagtas op maat zodat je het loungekussen mee kunt nemen naar een picnic in het park of een festival. 

 

Dit draadloze warmtekussen wordt standaard geleverd inclusief li-ion accu, oplader & Stoov® Smartconnector.

 

  1. Eenvoudig in gebruik & simpel op te laden via het Stoov® Smartlabel met led-indicatie
  2. Veilig en gezond tot wel 45°C warm dankzij het 12 watt infrarood warmte element met temperatuurbeveiliging
  3. Urenlang warmtegenot: 2200mAh li-ion batterij
  4. Ondersteunend & langdurig zitcomfort door de kwaliteit latex mixvulling
  5. Wasbare kussenhoes van oersterke Sunbrella® outdoor stof

Opladen via de adapter en de STOOV smartconnector is super gebruiksvriendelijk. Binnen 2 a 4 uur is het warmtekussen volledig opgeladen. Koppel het kussen los en met de powerbutton zet je het kussen aan en kun je kiezen uit totaal 3 warmtestanden.

 

Ik was gelijk om en dit hartverwarmende kussen is nu het nieuwste favoriete kussen hier in huis. Voor een kussentjes addict als ik is dit een uitkomst. Comfort en warmte gecombineerd in 1 kussen, ideaal toch?

Heerlijk voor mijn lage rugpijn ook trouwens.

 

Of zoals STOOV het zo mooi beschrijft;

Adem op de veranda de frisse lucht in, terwijl je langzaam wegzakt op het warmste plekje buiten. 

Of zijn de lentedagen kort, de herfstmaanden fris en is de winter te koud, dan zit er maar een ding op. Verschuil jezelf achter, onder of op de dikke, zachte en uiteraard warme Ploov.

 

En ook ecofriendly en duurzaam; STOOV verwarmt jou en niet de planeet!

ONZE PLANEET

Met alleen warmtekussens lossen we het klimaatprobleem niet op. Maar het helpt wel. Want met iedere graad lager op de thermostaat bespaar je al 7% in het energieverbruik. We maken al onze producten zoveel mogelijk op een verantwoorde en sociale manier. We produceren Stoov® lokaal in samenwerking met verschillende sociale werkplaatsen. Met heel veel liefde en aandacht. We maken niet meer kilometers dan noodzakelijk om onze producten van A naar B te krijgen. Bovendien optimaliseren onze producten, productie en logistiek continue om onze ecologische voetafdruk verder te verkleinen.

 

GEMAAKT VOOR JARENLANG COMFORT

Voor onze producten gebruiken we zoveel mogelijk egerecyclede en recyclebare materialen van de beste kwaliteit. Een Stoov® behoudt zijn robuustheid. Het duurt heel wat warming-ups voordat een onderdeel vervangen moet worden. Want dat kan gewoon, wij houden namelijk van repareren. En dat doen we lokaal, dicht bij huis. Om jouw product een langer leven of een nieuw leven te geven.

 

Dit komend weekend zijn de weersvoorspellingen goed. Lente zonnetje en een graadje of 15.......

Als je me zoekt? Ik zit lekker onder onze uitbouw uit de wind in de zon en met de PLOOV Outdoor naast me.

Optimaal genieten met #mystoov 

Let's go outside!!

 

X Sabrina

 

Blog ism https://www.stoov.com/nl/

Reactie schrijven

Commentaren: 0