BYGGBAG = Big hug!

Gedachteloos scrollend langs Instagram accounts kom je soms een post tegen die je gelijk raakt en waar je warm voor loopt! En eigenlijk moest ik eerlijk gezegd ook vooral erg lachen om de post plus tekst .....'Iets warms graag. Zonder borstharen!' haha (vooral nu ik mijn lief mis nu hij in het buitenland werkt en het hier winter is ;) brrrrrr) Dat had ik dus met de Instagramfeed van @byggbag_warmtekussens. Pakkende mooie foto’s en originele quotes, een tof product waar de liefde vanaf straalt, warm en toch verfrissend tussen alle andere posts. Absoluut #onetofollow!

BYBAGGS worden gemaakt van toffe stoffen! (foto; Byggbag)
BYBAGGS worden gemaakt van toffe stoffen! (foto; Byggbag)

Via Instagram kwam ik dan dus ook in contact met de eigenaren van Byggbag. En hoe leuk want ze bleken dus gewoon bij mij om de hoek te wonen hier in Breda. ‘Go local’

en support andere kleine beginnende bedrijven uit de regio is mijn motto. Byggbag warmtekussens had in deze voor mij dus ook een absolute gunfactor! 
Maaike kwam de 2 prachtig en zorgvuldig ingepakte pakketjes ook nog eens persoonlijk langsbrengen.
Nieuwsgierig als ik ben vroeg ik haar natuurlijk gelijk naar het verhaal achter hun product, het Byggbag warmtekussen.

We kennen natuurlijk allemaal wel de al jaren geleden geintroduceerde pittenzak..gemaakt van kersenpitten. 

Maar dit product van Byggbag is duidelijk anders en vernieuwend. Dat zit ‘m onder andere in de fraaie designs en toffe stoffen van het warmtezakje. Een lust voor het oog voor in elk interieur. En je weet als extreem visueel ingesteld persoon ga ik natuurlijk voor mooie warme kleurtjes en printjes heh! 
Maaike is lang op zoek geweest naar iets wat de warmte lang vast zou houden na het opwarmen in de magnetron en zonder geur zoals bij bijv. de pittenzak. 
De Byggbag is gevuld met 100% natuurlijke gerst en dat komt rechtstreeks van lokale ondernemers vandaan tegen een eerlijke prijs.
Aan ieder warmtezakje word een vleugje natuurlijke lavendel toegevoegd. Voor de heerlijke geur uiteraard maar vooral vanwege de rustgevende en verlichtende werking, verteld Maaike. 
Ze heeft de productie heel lang zelf verzorgt en zat in elk vrij uurtje de binnen en buiten zakjes te vullen en naaien. Het begon in eerste instantie als hobby en voor eigen gebruik, maar al snel nam het product ,waar Maaike zoveel liefde en aandacht in stak, een vlucht. Vrienden , familie en kennissen tja iedereen wilde eigenlijk wel een BYGGBAG voor een beetje extra warmte!
Zo gingen Maaike en haar partner op zoek naar een atelier voor het productieproces, en
dat doen ze nu in nauwe samenwerking met het ‘Naaiatelier Breda’.
Het Naaiatelier in Breda (foto;Byggbag)
Het Naaiatelier in Breda (foto;Byggbag)

Persoonlijk vind ik dit letterlijk en figuurlijk een hart verwarmend product, en een voorbeeld qua Storytelling.

Dankzij deze aanpak van het productie proces komen ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt uit hun (soms) sociale isolement. En zo word hun kans op doorstromen naar de arbeidsmarkt vergroot. Iedereen blij!
En verteld Maaike;

Zoveel mogelijk warmte doorgeven: dat is onze ambitie! 

 

We genieten van alle reacties van gebruikers die met hun BYGGBAG volop genieten van dat welverdiende momentje voor zichzelf. Maar we willen meer. We willen ook iedereen verwarmen die vanwege een ziekte of aandoening wel wat warmte kan gebruiken.


Kou is een van de vele vervelende bijverschijnselen van ziektes zoals kanker. Daarom geven we van iedere tien verkochte BYGGBAGS er eentje gratis weg aan iemand die wel wat warmte kan gebruiken.

Check de website van Byggbag voor meer info over deze ‘Iedereen Warm’ actie! 

 

Hier thuis zijn we inmiddels superblij met dit nieuwe warmtekussen...stijve spieren na het sporten, rugpijn, schouderpijn, buikpijn of aan het voeteind in bed tegen koude voeten. Byggbag warmt je op! 

3 minuten in de magnetron = 45 minuten warmte 

En......... de roze Pink Leaf print van het warmtekussentje matcht ook nog eens supermooi in ons interieur!
Kortom BYGGBAG, verwarmt, verrast, verleidt en verwent! Gun jezelf (of een ander) wat SELFcare en een BIG HUG met een hartverwarmende BYGGBAG!
Het ziet er naar uit dat de komende week de kou eraan komt dus maak NU kennis met Byggbag en je zit er warmpjes bij! https://www.byggbag.com/over-byggbag
Via mijn Instagram verloot ik vanaf dinsdag 9 januari een okergeel warmtekussen van Byggbag twv €22,95 (actie sluit op zondag 13 januari’19) Doe je mee? 
X Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0