Soft Opening

SOFT OPENING HOMESTOCK 

Afgelopen woensdag reisde ik af richting Zwolle voor een Pers Event (of zoals de Engelsen het zo mooi noemen een Soft Opening) Op uitnodiging van Homestock en Sanne van @enstijl mocht ik daar samen met andere bloggers als 1ste een kijkje nemen in hun allernieuwste shop. 

Precies 1 dag voor de officiëlle opening van dit filiaal in Zwolle heerste er nog wel wat hektiek om de shop op tijd ingericht en gestyled te krijgen voor de dag erna. Maar complimenten voor het harde werken en de unieke sfeer die was neergezet. 

Best een groot nieuw filiaal van deze nieuwe Homestock met 2 verdiepingen. En hoe gaaf want de trapopgang naar de 1ste verdieping is knalgroen en behangen met Cole&Son behang. Erg Instagramwaardig! 

Maar weer zo herkenbaar in stijl ook á la Homestock, love it!

Bij binnenkomst word je gelijk verwelkomd door een levensgrote opgezette leeuw, prachtig en een heel krachtig statement!

(Om zijn nek een bordje waarop ter geruststelling staat dat deze leeuw een zeer goed leventje had in een circus en een natuurlijke dood stierf) 

En zoals we kennen van Homestock een lekker over de top ,bold, kleurig sfeertje!

Veel rijke kleuren, prints, velours, goud, messing en kaarsen in meest prachtige tinten. Gave tropical vibes met aapjes, opgezette flamingo’s, grote ingelijste prints van palmbomen,en kekke behangetjes van Cole&Son. Heerlijke hoekjes met volumineuze banken met mooie kussens en eyecatching verlichting wauw...helemaal

on trend met lampenkappen in alle maten afgezet met franjes...zo gaaf!

 

Genoeg te zien dus....en lust voor het oog voor een visueel ingesteld iemand als ik!

 

Sanne van @enstijl had een geweldige ontvangst voor ons geregeld inclusief een supertoffe workshop!

De tafel was prachtig en kleurrijk vrolijk tropisch in Homestock style gedecoreerd.

 

We werden verwend met luxe broodjes, kleurige salades met eetbare bloemetjes, verse sapjes, cheesecake en felgekleurde petitfourtjes volgens het ‘all day brunch concept’ van ‘Bij hartje Zwolle’. Superlekker allemaal! 

 

Eigenaresse en founder van de Homestock shops Sita heette ons welkom met een praatje en zo hebben we heerlijk zitten lunchen en kletsen met elkaar midden in de nieuwe winkel.

Leuk om van Sita zelf ook te horen hoe het allemaal begonnen is ooit en dat ze samen met haar partner Wouter deze shops begon. Uit behoefte en puur vanuit gevoel zonder vooropgezet plan of strategie, dit was

in 2014. 4 jaar geleden met de 1ste shop in Haarlem en inmiddels is dit de 5de shop nu in Zwolle.

Hopelijk hierna nog 1 in Breda en Den Haag en ook ooit 1 in Amsterdam. 

Na de overheerlijke lunch nog een heerlijk koud glas rosé op deze tropische woensdag en de workshop kon beginnen.

En hoe gaaffff....precies wat ik al zolang wilde en naar op zoek was voor op mijn groene vintage flesvaas ...

We mochtten namelijk zelf een lampenkap customizen!

Met behangetjes van Cole&Son,luxe bandjes en siergaren, veren en franjes, echt te gek!

Aan de hand van onze moodboards worden deze nu met de hand gefabriceerd.

 

Wat een feestje was het om

bij dit unieke pers event aanwezig te zijn met al deze leuke meiden.

Met heel veel nieuwe inspiratie en de gave gele shopper met een luipaard (hoe cool) vol fijne goodies weer huiswaarts gekeerd.

Dank dank dank aan Sanne en team Homestock, en heel veel succes met dit nieuwe filiaal aan de oude vismarkt in de gezellige binnenstad van Zwolle!

 

X Sabrina

 

https://homestock.nl/

Reactie schrijven

Commentaren: 0