SPRING eVe

Heerlijk de Lente is weer begonnen, zo fijn om al lekker van de zon te kunnen genieten. In deze tijd van het jaar als het overdag al aangenaam warm is maar de avonden nog frisjes kunnen zijn vind ik het heerlijk om een warm bad te nemen. Lekker met een luxe geurende badolie relaxt in bad hangen en even ontspannen en opwarmen. Daarna loom en lui mezelf in een handdoek wikkelen ,afdrogen en op tijd naar bed met wat tijdschriften en lekker warme plaid over me heen. Mmmmmmm hoe fijn is dat?

 

Mijn nieuwe plaid en grote badhanddoek van Eve Sleep kon ik dus gelijk even uitproberen op dit avondje voor mezelf.

Voor beide koos ik de grijze variant, past mooi in het interieur van zowel de badkamer, slaapkamer als bij onze grote leefbank. Bij het uitpakken van de plaid was het gelijk liefde op het eerst gezicht EN gevoel. Jeetje dit is echt serieus zo heerlijk zacht en soepel materiaal, en was het verbeelding of zat er zelfs een vleugje Lentegeur aan de plaid?

Het plaid is prachtig losjes grofgebreid, soepel,lekker groot en zo heerlijk zacht doordat het pure katoen van het plaid al gewassen is nadat het geverfd is. Dat is heel fijn want daardoor kan het ook niet meer krimpen tijdens het wassen. (plaid kan namelijk hop zo op 40gr in de wasmachine, ideaal toch?)

Door de afmeting van de plaid 130x170 cm is het een fijne maat om op bed te gebruiken als sprei of als knusse plaid voor lui avondje op de bank.

De Eve Sleep plaid

van 100% puur katoen is gemaakt in India en verkrijgbaar in grijs en mooie diepe kleur groenblauw. En hoe bijzonder want door de speciaal grove breitechniek zorgt de plaid voor warmte in de winter maar is ook luchtdoorlatend en ademend in de zomer. Nouja, hoe slim is dat?

 

Voor de zacht katoenen badhanddoek koos ik voor de grote maat 100x150 cm lekker groot, rijk en luxe aanvoelend. Het speciale premium katoen van de handdoek voelt heerlijk donzig aan en werkt superabsorberend is sneldrogend en door het materiaal zelfs 30% lichter in gewicht. Meer dan ideaal dus om als badlaken mee te nemen in de reisbagage. Het duurzame katoen zorgt ervoor dat het heerlijk zacht en donzig blijf aanvoelen, was na was!

Wat ik zelf ook super vind van deze Eve Sleep handdoek en waar dus ook echt over nagedacht is dat er aan 1 lange zijde van de handdoek allemaal grote brede lussen zijn gemaakt. Door de punt van de handdoek door 1 vd lussen halen kun je de handdoek makkelijk omwikkelen zonder dat je handdoek afglijdt. En deze grote lussen zijn ook handig om hem op te hangen aan welke haak dan ook. Super easy! Wat ook mooi is en luxe uitstraling geeft is de katoenen wafelrand waar de handdoek mee is afgewerkt. Echt deze handdoek is absoluut elke euro waard en meer dan goede prijskwaliteit verhouding naar mijn idee. Deze Eve Sleep handdoeken zijn verkrijgbaar in 2 maten en in de kleuren fris wit of grijs!

 

Nou je begrijpt het al, ik ben heel erg te spreken over de producten van het merk Eve Sleep. Na het matras, het hoofdkussen, de puur linnen dekbedset heb ik nu dus ook een nieuw favoriete plaid. Heerlijk om knus mee op de bank te kruipen op een Lente avond ennnnn..... de zacht donzige handdoek ligt al klaar voor mijn eerste volgende vakantietripje!

 

X Sabrina

 

https://www.sleepeve.nl/

Blog in samenwerking met Sleep EvE matrassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0