Meet EVE

Elke ochtend na het wakker worden begint bij ons thuis met de vraag; Goeiemorgen, lekker geslapen? Een lieve, attente maar vooral ook oprechte vraag, want slaap is zo belangrijk en bepalend voor je stemming de rest van de dag. Als je heel de nacht hebt liggen woelen en brak aan de dag begint, is je start al niet goed. Een goede nachtrust is dus alles!

Ik ben zo iemand die zekersss haar acht uurtjes slaap nodig heeft, en van een slechte nacht echt mega chagrijnig kan worden. Grappig dat iedereen ook zo zijn eigen avondrituelen en slaapgewoontes heeft, heh? Gezicht schoonmaken, tanden poetsen, soms nog even een snelle douche, nachtcreme op en lekker bedje in! Aan lezen in bed kom ik vaak niet eens meer toe, hoofd op mijn kussen en ik ben vertrokken.

 

Mijn slaapgewoonte is om op mijn zij te beginnen en halverwege de nacht omdraaien op mijn buik, handen onder mijn kussen en met 1 knie opgetrokken. Favoriete houding van mij!

Ik draai ook best veel, vooral als ik het warm heb en het dekbed van me af trap om dan vervolgens het weer koud te hebben en mezelf al slapend weer toe te dekken. En ik heb ook al jaren regelmatig lage rugpijn.

Dus toen ik voor een samenwerking met EVE sleep werd gevraagd om hun nieuwste matras uit te proberen twijfelde ik uiteraard geen moment. Als matrassen maker EVE sleep zegt dat ze 's werelds meest comfortabele traagschuim matras maken, dan wil ik dat weleens testen!

Eve sleep matrassen zijn een Duits product en hun nieuwste matrassen(daar hebben ze 12 jaar onderzoek naar gedaan) zijn gemaakt van een uniek lagensysteem gecombineerd met een nieuwe-generatie traagschuim wat dan zou moeten zorgen voor een koeler en meer ontspannen slaapoppervlak met de juiste ondersteuning. Voila! Helemaal in mijn 'straatje' dus! 

 

Misschien klinkt de naam van het matras jullie al bekend, want sinds eind 2017 verkoopt de Bijenkorf dit matras en zijn er opvallende reclames op tv, waarbij vooral het zonnige gele matras opvalt. En je hebt vast ook gehoord van de actie dat je 100 dagen mag proefslapen op het EVE matras, het matras word gratis geleverd(mag gratis retour) en je krijgt er na aanschaf 10 jaar garantie op. Hoe handig en tof is dat van EVE?

 

Mijn mooie nieuwe EVE matras werd afgeleverd in een mooie stevige doos en het matras zat daar opgerold in vacuum verpakt in. Dit alles in de vrolijk zonnig gele huisstijl van EVE. Word je blij van toch?

Kon niet wachtten om het uit te pakken. Nadat het plastic was verwijderd was het matras vrijwel direct in zijn goede vorm. Een matras die "beautifully simple and simply beautiful' tegelijk is.

Oei dat zag er gelijk aantrekkelijk uit om jezelf eens op te laten ploffen! 

Je voelt en ziet gelijk dat het matras comfortabel, veerkrachtig en zacht is en dat het traagschuim zich aanpast aan je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je rug de juiste ondersteuning krijgt, en dat is vooral in mijn geval erg belangrijk. Ook las ik dat er een verkoelende laag over het matras zit dat de warmte verdrijft, dus geen warme nachten meer...., phew hoe fijn! En mocht je de cover zelf willen wassen dan kan je het zelf makkelijk verwijderen en gewoon wassen in de wasmachine.Easy peasy!

 

Tijd om het bed eens op te maken leek mij zo! Met een mooie puur linnen set van EVEsleep in de kleuren eve geel&wolken grijs en met de hoofdkussens van premium traagschuim voor nog meer slaapcomfort. Heb jij trouwens wel eens linnen beddengoed geprobeerd? Want ik wil niks meer anders nu,vorig jaar zomer begon mijn verslaving hieraan met een mooie wit linnen set die ik kocht. Sindsdien ben ik om en het staat zo crispy&clean! Buiten dat ik hou van het nonchalante stylish effect dat het linnen geeft aan je opgemaakte bed,slaapt het ook echt zo fijn fris en zacht. Zomers slaapt het koel en s'winters houd het de warmte huis vast, ideaal toch? Het stonewashed linnen beddengoed is ook luchtdoorlatend en ademend.Puur linnen gaat zelfs langer mee als katoen en hoe meer je het wast hoe zachter het word. Ennuh let op niet strijken heh? (heb een hekel aan strijken dus komt dat even goed uit) Dit pure linnen is zo zacht en als je bed opmaakt ziet het er stylish warrig uit. Precies de stijl waar ik van hou! Niet te perfect maar juist met nonchalant effect.

Doordat ik de geel/grijze variant set koos kon ik natuurlijk ook mooi kijken welke kant ik boven zou kiezen. maar zowel de grijze als de de zonnig gele kleur bleek perfect bij de diep nachtblauwe geverfde(Cobalt Night van Flexa) muur van onze slaapkamer.

Doordat het beddengoed omkeerbaar is kan ik nu zowel met de linnen dekbedhoes als de kussenhoezen mixen & matchen qua styling en kleur. 

 

Zo blij met alles en het enige wat nog restte was een nachtje slapen in dit heerlijke bed! So EVE let's get some sleep!

 

En nu na een weekje proefslapen kan ik niet anders zeggen ......wat is dit een zalig matras, wat een comfort, wat een verademing voor mijn rug en wat een uitgerust gevoel bij het wakker worden. Ik ben om, EVE is here to stay .......every EVE!! 

 

Slaap lekker,

X Sabrina

 

https://www.sleepeve.nl/

Blog in samenwerkingen met Sleep EvE

 

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0