Vers van de Pers/VTwonen & Design beurs'18

Geen idee hoeveelste keer dit was, maar vandaag gingen we weer naar het traditionele vaste uitje van de woonmaand Oktober; De VTwonen & Design Beurs 2018

Inmiddels door de wol geverfd en eigenlijk ook door en door verwend en overvoerd met inspiratie proberen we elke keer weer 'hap/snap' door alle hallen te gaan en uit te kiezen wat ons oog trekt.

Deze keer was op uitnodiging door het tijdschrift Ariadne at Home, een blad wat al jaren bestaat maar nu duidelijk een andere vernieuwende weg aan het inslaan is. En ik moet zeggen absoluut 1 van de mooiere stands qua styling en kleurgebruik. 

Ariadne at Home
Ariadne at Home

Wat opviel dit jaar was kleur, veel kleur! Dat was al bij binnenkomst in de hal waar al jaren de Flexa stand is met uiteraard deze keer volop aandacht voor 'De Kleur van het Jaar' 2019 Spiced Honey. Zoals uit de stylingkamers bleek van de bekende bloggers was deze tint mooi te combineren in elke interieurstijl. Heel gaaf deze mini-kamertjes ingericht door Theo-Bert Pot, Marina van Veel Woongeluk, Souraya van Binti Home , Enter my attic en Wimke Tolsma.

Spiced Honey
Wimke Tolsma voor Flexa

Vooral ook veel en zeg maar gerust een explosie van kleur bij een favoriet van mij Homestock die nu voor het eerst dit jaar ook aanwezig was op de woonbeurs.

En ook Karwei en vooral Studio Henk bekende veel kleur dit jaar. Studio Henk vertoonde veel lef door de gehele stand in de prachtigste roodtinten. Bijzonder gaaf vond ik de kleurcombinaties bij de stand van Thomas Eurlings en de prachtige gouden kast van Jesse Visser Designprojects.

Uiteraard ook weer uitgebreid rondgekeken bij de naamdrager van deze beurs, de VTwonen stand. Zoals elke jaar middenin de grote hal en dit jaar eens geen compleet huis maar losse stijlkamers ingericht door de stylistes van dit populaire maandblad. Elk een eigen ruimte met duidelijke handtekening van hun eigen persoonlijk herkenbare stijl. Leuk om te zien dat deze dames zelf ook rondliepen op deze 1ste dag van de woonbeurs. En hoe leuk dat je een foto kon maken in de setting van de voorpagina van de laatste uitgave van de VTwonen van de maand Oktober.

VTwonen stand 2018
VTwonen stand 2018

Herkenbare stijl van stylistes Fietje Bruijn (stoer&stevig) en Liza Wassenaar (kringloop styling). Veel oog voor detail maar toch één geheel door het herkenbare VTwonen-sausje!

Het was een mooi begin en aftrap van deze nieuwe woonmaand om zo op de 1ste beursdag aanwezig te kunnen zijn. Hartelijk dank aan het At Home-team voor deze uitnodiging!

Jullie stand is echt prachtig, en de VTwonen & Design Beurs zeker een bezoekje waard voor elke interieur liefhebber!

 

X Sabrina

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0